Amaro Averna

70 cl

Amaro Averna

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,99
  • Vanaf 6 voor € 14,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 29 %
Land Italië
Merk Amaro
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een tonic likeur waarvan het recept 180 jaar geleden werd samengesteld, Amora Averna wordt nu nog steeds volgens dit eeuwenoude recept gemaakt. Een bitter die met grote moeite en veel vakmanschap is samengevoegd, zo komen er maar liefst 60 zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen aan te pas om deze drank te maken. Er zijn onder andere notities van gentiaan en kaneel te bespeuren.

Amora Averna is een zachte kruidenlikeur met een zeer complexe en tegelijkertijd zeer uitgebalanceerde smaak. Van origine is het een Italiaanse drank en wordt het bij een breed scala aan gelegenheden gedronken.

Je kan Amora Averna op vele manieren drinken, ook op diverse temperaturen smaakt het lekker. Om er een leuke twist aan te geven kunt u enkele druppels citroensap aan toevoegen.