Amargo Chuncho Bitter

7 cl

Amargo Chuncho Bitter

7 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 7 cl
Alcohol % 45 %
Land Trinidad en Tobago
Merk Amargo Bitter
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Amargo Chuncho of Chuncho Bitters werd genoemd naar de etnische groep van de Amazone-indianen dat de Spaanse veroveraars weerstaan. Zij zijn de oorspronkelijke Peruaanse bitters en zijn de enige bitters voor een echt authentieke Pisco Sour.

Amargo Chuncho Bitter is een complex en goed uitgebalanceerde combinatie van meer dan 30 verschillende schillen, kruiden, wortels, schors en bloemen uit de Peruaanse bos - inclusief Quina en Sarrapia bladeren - die vervolgens worden geweekt en zes maanden rustten in eikenhouten vaten. De meest voorkomende gebruik in cocktails, maar deze bitters kan ook worden gebruikt op alle gebieden van het koken.

Ondanks de kleine hoeveelheid bitters gebruikt in cocktail recepten, hebben ze een zeer duidelijke invloed op het smaakprofiel van een drankje, waardoor de ingrediënten bij elkaar te brengen. Denk niet dat de drank direct bitter zal zijn vanwege zijn naam!