Agwa De Bolivia

70 cl

Agwa De Bolivia

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 31,95
  • Vanaf 6 voor € 30,95 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 30 %
Smaak Kruiden
Kleur Groen
Land Nederland
Merk Agwa de Bolivia
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Geproduceerd en gebotteld in Nederland, AGWA de Bolivia is een alcoholische drank gemaalt van coca bladeren and bevat Guarana en ginseng. Een 30% vol alcoholische herbal liquer dus. Het is een nieuw product en wordt nu enorm gepromoot in de clubs ook internationaal.

Agwa wordt koud gedronken, straight met ijs. Kan ook als shot, net als tequilla, met vooraf een lik van de speciaal geleverde AGWA limoenpoeder. Ook kan deze drank goed gemixt worden met champagne, sprite of ginger ale.

De nodige cocktails zijn er ook al mee gemaakt, zo heb je de AGWA Margarita, AGWA Bloody Mary en de AGWA Martini.