Direct leverbaar!

Beschrijving

A. H. Riise Non Plus Ultra Black Edition is een Caribische rum met een prachtige, donkere, bijna zwarte kleur. Op de neus ervaart u een elegant, kruidig, en geurig boeket met tonen van melasse, eikenhout, tabak en zoethout. De smaak is zeer uniek. Hij is vol van smaak, met tonen van ceder, vanille, karamel en melasses. Verder heeft hij een extreem lange, heerlijke afdronk.

De naam Non Plus Ultra komt van de Zuilen van Hercules, die u vindt aan weerszijden van de straat van Gibraltar. Deze zuilen gaven het einde van de bekende wereld aan, volgens de Romeinse mythologie. Op de zuilen stond de inscriptie 'Non Plus Ultra' dat zich vertaald naar 'Nothing Further Beyond' (Niks Verder dan Hier). Deze rum heeft deze naam gekregen, omdat deze rum het beste en het oudste is wat A.H. Riise u kan bieden.

Dit rummerk vindt zijn oorsprong bij de Deense apotheker Albert Heinrich Riise, die woonde en werkte in het Deense West-Indië (welke we vandaag de dag kennen als de Amerikaanse Virgin Islands) van 1838 tot 1878. Hij kreeg in 1838 een koninklijk decreet om zijn apothekerij uit te oefenen in de hoofdstad van het Deense West-Indië, Charlotte Amalie. In deze apothekerij maakte hij onder andere Rum en Bitters, om buikpijnen en andere ziektes te verlichten. In deze tijd werden alcoholische dranken nog gebruikt als medicijnen.

Meer informatie

Locatie
C-07-02-03
Land
Denemarken
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.73
Locatie
C-07-02-03
Land
Denemarken
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.73
Alcoholpercentage
42
EAN:
5712421014201
Verkrijgbaarheid
Doorlopend
Verpakking
Kartonnen Doos
Kcal per 100ml
231
Allergenen
Onbekend
Houdbaarheid na openen
1 Jaar
Type rum
Bruine Rum
Kleur van de fles
Zwart
Fles vorm
Rond
Soort Bewerking
Reliëf
Bodem fles
Plat
Soort etiket
Metaal, Plastic
Plaats etiket
Voor, Onder
Fles afsluiting
Stop
Hoogte in cm
29.5
Breedte in cm
10.5
Lengte in cm
10.5

Reviews

“Zalig product”
Schitterende rum , heerlijke smaak, prachtige fles
- Christophe Beelen
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.