Zeppi's Honey Liqueur

35 cl

Zeppi's Honey Liqueur

35 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 35 cl
Alcohol % 25 %
Smaak Honing
Kleur Amber
Land Malta
Merk Zeppi's
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Zeppi's Honey Liqueur van oudher een bekende Maltese likeur die generatie op generatie wordt doorgegeven, de honing van deze drank wordt gewonnen op het eiland zelf, een echt streek product van het eiland van honing van wilde rijm, gloemen en wild groeiende struiken. Drink het met ijs of een vleugje citroen.

Waan je weer terug op vakantie !

Zeppi’s Likeuren is een drankje wat je mee neemt na je vakantie van Malta, dit traditionele likeur van het eiland is met recht een drankje waar je met weemoed naar terug verlangt, nu hebben wij van drankgigant.nl dit drankje gevonden zo dat iedereen weer terug kan zijn op zijn of haar vakantie op Malta.

Het in 1947 op gerichte bedrijf Master Wine Limited of ook bekend onder de naam Master Distributors wat opgericht is door  Guzeppi Camilleri en zijn 3 zoons is uitgegroeid tot een florerend bedrijf met een grote variëteit aan producten. Zeppi’s likeuren is daar gelukkig één van!