Stel zelf uw eigen bierpakket samen!

Bij drankgigant.nl is het vanaf nu mogelijk om een eigen biercadeau samen te stellen. Wij bieden de artikelen en u bepaald wat er in moet komen, er zijn twee verschillende opties die uiteraard gecombineerd kunnen worden. Zo is een een bierkistje van 6 flesjes maar ook een kratje met 12 vakjes, de bierkratjes worden leeg geleverd en u kunt dus helemaal zelf bepalen welke biertjes u er in doet!

Omdat drankgigant.nl meer dan 700 verschillende soorten bier in flesjes heeft zijn er al meer dan 700 verschillende mogelijkheden om het kistje te vullen, kies je er voor om alles van één brouwerij te bestellen of misschien wel in een bepaalde smaak; bij Drankgigant.nl kan het allemaal! Kies bijvoorbeeld voor een pakket met verschillende bieren van Jopen of het Uiltje, maar je kunt er natuurlijk ook een proefpakket van maken met verschillende smaken zoals Pilsener, Blond, Dubbel, IPA en Stout; de keuze is reuze en bijna onbeperkt. Maak het zo gek, goedkoop of duur als je zelf wilt, jij bent de baas!

Op het moment dat u een bierpakket samenstelt krijgt u van ons alle spullen thuis gestuurd, het enige wat u nog moet doen is het pakket samenstellen en inpakken in de bijgeleverde doorzichtige folie zodat de ontvanger van het pakket direct kan zien wij hij of zij krijgt. Helaas is het niet mogelijk om het hier in te pakken voor u, het zou zonde zijn als het pakket niet mooie aankomt bij de begunstigde.

Eenmaal ingepakt ziet dit er dan ongeveer zo uit, uiteraard is het ook mogelijk om zelf bieren in het pakket te doen die je zelf hebt staan; of een kaartje voor de begunstigde.

Wilt u dit leuke cadeau bestellen klik dan hier en begin met samenstellen van jou persoonlijke cadeau

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.