Ypioca Prata Cachaca

100 cl

Ypioca Prata Cachaca

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 39 %
Merk Ypioca
Land Brazilië
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het broertje van de Ouro variant, Ypioca Prata heeft tevens 2 jaar gerijpt op Braziliaans eikenhout maar ditmaal zijn de vaten gemaakt van balsem hout. Dit hout komt uit het noordoostelijk deel van Brazilië en geeft de Prata een wat meer knapperige smaak met een meer zuiver karakter. Een zoete en toch pittige cachaça, deze Ypioca Prata en nu verkrijgbaar in een lekker grote liter fles!