Yellow Prosecco geschenkbox

75 cl

Yellow Prosecco geschenkbox

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alcohol % 12 %
Land Italië
Merk Yellow
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Zeer hoogwaardige prosecco in geschenkbox én 2 exclusieve kronkel glazen. Deze speciale Yellow prosecco geschenk is een prosecco van hoog niveau met fijne en zachte tonen van fruit en veel bloemen dat aantrekkelijk ruikt en aangenaam is qua uiterlijk. Deze box met 1 prosecco ( 75cl ) en 2 bijzondere moderne en blijvende glazen valt duidelijk op en is uitermate geschikt als kerst of relatie geschenk.