Xellent XXL 1.75 Liter

175 cl

Xellent XXL 1.75 Liter

175 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 119,50
  • Vanaf 6 voor € 115,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 175 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Exellent
Land Zwitserland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Grote Xellent Vodka is door het gebruik van 2 unieke soorten graan en rogge is deze Exellent Vodka uit Zwitserland een bijzonder fenomeen, uitmuntende kwaliteit met duidelijk vakmans schap op zijn plaats. Door de samenwerking met plaatselijke boeren is er een kwaliteits grondstof gecreeërd voor deze vodka met een unieke bron uit de Alpen.

De zachte volle smaken en herkenbare fles doet dit product al jaren een positie bij de top veroveren, een vodka liefhebber is uitgedaagt en vraagt zich keer op keer af wat de kwaliteit en smaak van deze unieke Exellent Vodka zal zijn.