X-Gin Cocoabsed Gin

50 cl

X-Gin Cocoabsed Gin

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 46 %
Merk X-Gin
Herkomst België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

X-Gin Cocoabsed Gin verwijst naar de oorsprong van de cacaobonen, deze werden in een ver verleden gebruikt door de Inca's en Maya's die geloofden dat deze bestemd waren voor goden en koningen. Nectar had de gave voor een lang leven en verbeterde de intelligentie en het zou afrodisiacum zijn. De X-Gin is een vernieuwende gin op basis van Cacaobonen uit Colombia, Hazelnoten uit Piemonte, Amandelnoten uit Avola, wilde peper en vanillestokken uit Madagascar wat dit product uniek maakt in zijn soort. Deze zuivere gin heeft zachte aroma's welke een heerlijk intens gevoel teweegbrengen met heerlijke smaken van de cacao en echte vanille.