WKD Red

70 cl

WKD Red

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 4 %
Smaak Exotisch fruit
Merk WDK
Land Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

WKD Red

Geschiedenis:

WKD Original Vodka is een merk van Alcopop dat wordt geproduceerd door Beverage Brands. WKD is begonnen in Groot-Brittannië maar is bezig met een verovering van heel Europa. Lekker zoete Vodka’s met een alcoholpercentage van 4%.

 Dit is weleens anders geweest, oorspronkelijk hadden de WKD edities allemaal een alcoholpercentage van 5,5%, maar in oktober in 2003 is dat terug gegaan naar een alcoholpercentage van 5%. In juli 2005 daalde het alcoholpercentage naar 4,5% en uiteindelijk dus nog eens gezakt naar 4%.

De slogan waardoor deze drank bekend is geworden is; Have you got a WKD (wicked) sight? In het Nederlands vertaald komt die op ‘Heb je een gekke/slechte/ondeugende kant?’ neer. In augustus 1996 is het op de markt gebracht in Schotland, onder de naam Wicked. Toen der tijd alleen nog maar verkrijgbaar in 330ml flessen, later ook in 275ml flessen, maar tegenwoordig ook zelfs in 700ml flessen.