Witkap Pater Special

33 cl

Witkap Pater Special

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,89
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,79 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Slaghmuylder
Type Bier Abdij, Amber, Blond
Alcohol % 5,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Witkamp Pater Special is een Abdijbier en gebrouwen in brouwerij Slaghmuylder. Dat al sinds 1860 dit heerlijke biertje brouwt. De Special is gebrouwen voor het Europees Kampioenschap Bellemannen " (EKB) in 2004 gehouden in Ninove. Bellemannen is een persoon die met de bel rondgaat en nieuws omroept ook wel “ Greut Lawauitj ” genoemd. Dit hoggegist bier met hergistop de fles is blond-amber van kleur en heeft een bittere smaak die lang in de mond blijft hagnen.