Wittekerke Rose Bierglas

25 cl

Wittekerke Rose Bierglas

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 25 cl
Soort Glas Bierglas, Fruitbier Glas
Merk Wittekerke
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Wittekerke Rosé Bierglas is een fraai vormgegeven bierglas met een inhoud van 33cl en een maatstreep op 25cl. Het glas staat op een massieve voet van 5,5 cm hoog, de totale hoogte van het glas is 14cm. Het glas is mat afgewerkt met op de voorkant in witte letters met een rode schaduw Wittekerke Rosé en op de achterkant een lippenstift zoen. Wij laten het aan uw fantasie over wie deze zoen heeft gezet!