Vacu vin Wine Cooler Leather

 

Vacu vin Wine Cooler Leather

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D50
Soort Overige
Merk Vacu Vin
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een snelle en dunne ice wine cooler, deze cooler dient eerst in de vriezer gelegd te worden waarna hij gebruikt kan worden om een fles wijn binnen 5 minuten te koelen naar een temperatuur onder de 8 graden. Een uniek hulptool dankzij zijn kleine formaat , u hoeft dankzij dit wine tool geen grote buckets meer aan te schaffen wat uw ruimte bespaart op tafel. Goede kwaliteit dat voor jaren plezier zorgt.