Willy's Hootch Wildberry Moonshine

70 cl

Willy's Hootch Wildberry Moonshine

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Willy's Hootch
Land Nederland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 25 %
Type Moonshine
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Willy's Hootch Wildberry Moonshine bootst perfect de Moonshine na. Moonshine is de Engelse uitdrukking voor illegale zelfgemaakte drank. Het woord komt uit vroeger toen drank stoken illegaal was en dit s'nachts gebeurde onder maanlicht ( Moonshine ) om zo niet ontdekt te worden. Willy Hootch Wildberry Moonshine is een drank met 25% alcoholpercentage dat gedistilleerd wordt uit rietsuiker en bosbessen. Het heeft een zachte en fruitige  smaak die tevens wordt verzorgd dankzij de productie met mineraalwater.