Willy's Hootch Apple Pie Moonshine

70 cl

Willy's Hootch Apple Pie Moonshine

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Willy's Hootch
Land Nederland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 25 %
Type Moonshine
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Willy's Hootch Apple Pie Moonshine is een mix van dutch boorn moonshine. De smaak van appeltaart en kaneel brengt je direct terug naar grootmoeders tijd met haar versgebakken appeltaat. En dit helemaal in de traditie van de 20e eeuwse moonshiners die hun leven wagen voor de nagedachtenis van familie en vrienden.

Moonshine is een Engelse uitdrukking voor zelfgemaakte sterke drank, omdat het zelf stoken van alcohol strafbaar was werd er veelal s'nachts bij maanlicht gestookt. Dit deden de stokers om niet snel ontdekt te worden en in alle rust te kunnen stoken. Na het stoken werden de distillaten vaak in potjes of oude flessen gebotteld waarna ze werden verkocht. Een bekende uitspraak is " That is mere moonshine" of wel, het is louter maanlicht of het is niets bijzonders.