Willy's Hootch 100 Proof Moonshine

70 cl

Willy's Hootch 100 Proof Moonshine

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Willy's Hootch
Land Nederland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 50 %
Type Moonshine
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Willy's Hootch 100 Proof Moonshine bootst perfect de Moonshine na. Moonshine is de engelse uitdrukking voor illegale zelfgemaakte drank. Het woord komt uit het verleden toen drank stoken illegaal was, dit gebeurde onder het maanlicht ( Moonshine ) om zo niet ontdekt te worden. Willy Hootch 100 Proof Moonshine is een drank met 50% alcoholpercentage dat gedistilleerd is uit graan. Het heeft een zachte maar indrukwekkende smaak die tevens wordt verzorgd door de productie met mineraalwater.