Williams Great British Gin

€ 34,95

Direct leverbaar !

 

Williams Great British Gin is een nogal bijzonder opvallende smaakvolle Gin van de Herefordshire Distillery in Engeland. Een extra droge Gin met diverse zeer fijne kruiden en een opvallend uiterlijk. Door het grote aantal prachtige kruiden en specerijen is de gin complex en zeer rijk, door velen nu al bekroond met een zogenaamde cocktail nominatie.

Deze Gin is natuurlijk al bekend vanwege de andere Williams Chase Gin ‘s, neem nou bijvoorbeeld de Junipero of de William Chase Orange. Dit zijn allemaal succesvolle Gin met aardappel als belangrijke Factor. Probeer de bijzondere Gin ’s van William Chase uit en ontdek het nieuwe drinken. Ook met Tonic Zijn de William Chase Gin´s overheerlijk te drinken. 

William Chase eigenaar en oprichter van Chase Distillery is opgegroeid op een boerderij in Herefordshire. 20 jaar lang heeft hij aardappelen geoogst meestal om supermarkten te voorzien van aardappels. Dit gaf hem een beetje leeg gevoel, nooit een klant feedback gaf over de aardappelen. Gewoon simpelweg aardappels oogsten en verkopen.

Hij ging in 2002 op reis om goede ingrediënten te vinden voor zijn aankomende Chips en zo ontstond er die volgende zomer Tyrrells Chips. Dat jaar erop ging hij opzoek naar nog nieuwere en betere ingrediënten voor zijn chips en kwam toen toevallig aan bij een kleine distilleerderij die Vodka en gin maakte van aardappelen. Hij zag hier wel een kans in en begon er ook mee.

Uiteindelijk begonnen ze hun eigen kleine distilleerderij met hun eigen alambiek die ze konden overnemen van een andere familie bedrijf. Toen hij zijn eerste fles van deze Vodka af had en hij een slok nam was hij zo trots dat hij besloot de Gin te vernoemen naar zichzelf Chase Vodka en zo ontstond Chase Distillery.

Meer informatie
Merk Chase
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Soort gin Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Williams Great British Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.