William Lawson's Aged 13 Years

70 cl

William Lawson's Aged 13 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken William Lawson
Land Schotland
Leeftijd 13
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

William Lawson's Premium Blend Aged 13Years is een whisky die een finish heeft van bourbon vaten, hij heeft frisse smaken van pruimen, biscuit en toffee mee gekregen waardoor deze whisky een eigen unieke smaak heeft gekregen. Je kunt hem gewoon puur drinken maar hij doet het ook goed in een mix!

Geschiedenis:

William Lawson was een whiskyhandelaar uit Dundee, door zelf een eigen blend samen te stellen die met kop en schouder boven de andere blends uitstak maakte hij snel naam, hierdoor werd deze whisky al snel geliefd in schotland. Een naam die snel werd uitgeroepen door liefhebbers van de Schotslandse nationale drank. Willam Lawson is één van de weinige die nog de traditie heeft om dubbel te mengen in eikenhouten sherry vaten.