Will's Premium Gin

70 cl

Will's Premium Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 40 %
Merk Will's
Herkomst Portugal
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Will's Premium Gin is een opvallende verschijning met z'n gouden fles waar de luxe vanaf straalt, in deze mooie gouden fles zit een premium Gin uit Portugal die maar liefst 5x is gedistilleerd met een breed scala aan botanicals, fruit en kruiden die tot een mooie uitgebalanceerde gin zijn gekomen met hinten van jeneverbes, zachte kruiden en veel citrus notities.

Een note van de distilleerders va Will's Premium Gin:

Ontworpen voor degenen die luxe en stijl waarderen, werd Will's Gin Premium geïnspireerd door het doel van het creëren van een perfecte gin. Het vertegenwoordigt het verlangen en controle die distillateurs uit oefenen in het vinden van de perfecte botanische.