Wilderen Wild Weasel Whisky

70 cl

Wilderen Wild Weasel Whisky

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,50
  • Vanaf 6 voor € 46,00 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Wilderen Stokerij
Land Belgie
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie blend whisky van de Brouwerij Wilderen die zich niet alleen toelegt op het maken van bier maar ook sterke dranken, deze whisky is een speciale Belgische Blend gerijpt op speciaal geselecteerde eikenhouten vaten. De Wild Weasel Whisky wordt met grote zorg geblend met de whisky van Distillerie Radermacher waardoor de Wild Weasel een uniek en robuust karakter krijgt!

Geschiedenis Brouwerij Wilderen

Brouwerij Wilderen is begonnen met brouwen van bieren in het jaar 1642. Met hout van bomen werd er een vakwerkhoeve gebouwd en de muren werden gemaakt van grond. Wat vroeger een brouwerij was, is nu een moderne brouwerij. Bij de renovatie van de oude brouwerij zijn de voorgevels volledig gestut en gerenoveerd. Tegenwoordig maken zij ook sterke dranken als Whisky, Gin en Jenever