Wilderen Eau-de-Bière

50 cl

Wilderen Eau-de-Bière

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 32 %
Land België
Merk Wilderen Stokerij
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Wilderen Stokerij heeft een mooie Eau-de-Bière ontwikkeld op basis van de Tripel kanunnik, een Eau-de-Vie van superieure kwaliteit met een uitzonderlijk neus en zeer zachte afdronk. Gestookt in hun eigen hypermoderne brouwerij waar dus niet alleen heerlijke bieren vandaan komen maar ook een heerlijke Eau-de-Bière die een mooie symbiose slaat tussen brouwen en distilleren !

Geschiedenis Brouwerij Wilderen

Brouwerij Wilderen is begonnen met brouwen van bieren in het jaar 1642. Met hout van bomen werd er een vakwerkhoeve gebouwd en de muren werden gemaakt van grond. Wat vroeger een brouwerij was, is nu een moderne brouwerij. Bij de renovatie van de oude brouwerij zijn de voorgevels volledig gestut en gerenoveerd. Tegenwoordig maken zij ook sterke dranken als Whisky, Gin en Jenever