Wijnglas Hard Plastic Small

22 cl

Wijnglas Hard Plastic Small

22 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,99
  • Vanaf 100 voor € 1,85 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 1,70 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X16
Inhoud 22 cl
Land Nederland
Soort Plastic Glas Wijn / Champ glas
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Zeer elegant hard plastic wijnglas speciaal voor meedere keren gebruik gemaakt. Met een inhoud van 22cl is dit glas ideaal voor het gebruik als wittewijn glas. Deze glazen zijn van 100% polycarbonaat en zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar. Door de hoge kwaliteit gaan deze glazen lang en ze zijn gewoon wasbaar. Met een hoogte van 17,5 cm hoog en een breedte van 7,5 cm is het een mooi stevig wijnglas van onbreekbaar kunstof!

Dit glas is geclassificeerd in de categorie grondstof polycarbonaat , wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zijn