Wijnglas Hard Plastic Kort

18 cl

Wijnglas Hard Plastic Kort

18 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,89
  • Vanaf 100 voor € 0,82 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 0,74 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X17
Inhoud 18 cl
Land Nederland
Soort Plastic Glas Cocktail Glas, Wijn / Champ glas
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hard plastic wijnglas van 100% polycarbonaat die zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar zijn. Door de hoge kwaliteit gaan deze glazen lang mee, zijn stapelbaar en kunnen gewoon afgewassen worden voor hergebruik! Met een inhoud van 18cl, een hoogte van 8 cm en een diameter van 6,5 cm is dit een perfect wijn glas die je ook kunt inzetten voor andere sappen en dranken.

Dit glas is geclassificeerd in de categorie grondstof polycarbonaat , wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zijn.