Sake
Sake is een Japanse drank die gemaakt wordt op basis van rijst, daarom wordt het ook wel rijstwijn of rijstewijn genoemd. De rijst wordt gefermenteerd waardoor het productieproces eigenlijk meer overeenkomsten heeft met de productie van bier. Er bestaan vele soorten en dus ook vele kwaliteiten. In sommige gevallen wordt er extra suiker of alcohol toegevoegd om de Sake de juiste smaak te geven. Het alcoholpercentage ligt tussen de 13,5% en 19%. Sake kan afhankelijk van de tijd van het jaar zowel koud, op kamertemperatuur als warm gedronken worden. Deze diversiteit maakt dat Sake erg uniek is. Sake wordt ook gebruikt in keuken, voor het maken van marinades, soepen en sauzen.
Vruchtenwijn
Deze wijn soort is een alcoholische drank die wordt geproduceerd door het vergisten van vruchtensap. Wijn moet uit het sap van druiven worden verkregen, bij vruchtenwijn is dat anders en kan de wijn dus uit appels, peren, bessen en andere vruchten verkregen worden. Het vergisten kan tot maximaal drie weken duren, dit is afhankelijk van het alcoholpercentage. Door het filteren van de vloeistof wordt er een mooie heldere vruchtenwijn geproduceerd.