Whitley Neill Small Batch

70 cl

Whitley Neill Small Batch

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 42 %
Merk Whitley Neil
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Whitley Neill Gin is een unieke Gin die gedistilleerd is in koperen ketels en in kleine batches heeft ze 2 bijzondere Afrikaanse kruiden als bestanddeel, de cape kruisbessen + de vrucht van de boom baobob. Deze stalende hyper moderne Gin is erg rijk en vol van smaak en geeft een duidelijke indruk die niets aan het toeval overlaat. Wat bekend is aan Afrikaanse Gin 's is dat ze kruidig zijn. Net als de Hendricks Gin.

Whitley Neill is een gin die gemaakt wordt van primair Afrikaanse botanische ingrediënten, het geheime ingrediënt die de drank zijn karakteristieke smaak meegeeft is het fruit van de Afrikaanse Baobab boom. Een boom die ook wel, vrij vertaald, de ‘Boom des Levens’ wordt genoemd. De boom des levens voedt zich met het tonic water van zich met Thomas Henry Tonic voor de ultieme smaak!

Florale aroma’s met tonen van citrusvruchten en aangename hints van koriander en juniper, intens van aard zonder overheersend te zijn. De smaak is voortreffelijk, een exotisch karakter waarbij de citrusvruchten openen aangevuld door een rijk scala aan botanische ingrediënten. De afdronk is fantastisch simpelweg, fris, subtiel en complex die recht doet aan het boeket van smaken! Veel Gin 's bevatten deze  karakteristieken maar toch is Whitley neill een geval apart vanwege zijn bereidingswijze en zijn perfecte kwaliteit.