White Horse Gold Edition 1890

100 cl

White Horse Gold Edition 1890

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken White Horse
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 100 cl
Alcohol % 43 %
Type Blended
Streek Islay
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze White Horse Gold Edition is een exclusieve blended Scotch whisky. Speciaal gemaakt voor de viering van het Chinese Jaar van het Paard begin januari 2014. De blend bestaat uit mout, graan en whisky’s van Islay en de Highlands. Het heeft een romige, zoete en robuuste smaak. In de Chinese cultuur staat het paard als symbool voor kracht en succes dus we hebben goede hoop dat de lancering van deze speciale mix net zo krachtig en succesvol zal zijn als deze blend Scotch whisky.
 De White Horse Gold Edition 1890 heeft zijn naam te danken aan het jaartal waarin het merk voor het eerst werd geïntroduceerd door Peter Mackie. White Horse ontleent zijn naam aan de White Horse Kelder Inn in Edinburgh, in de buurt van waar de familie Mackie woonde.
Deze prachtige goud-kleurige blend heeft een alcoholpercentage van 43%.