Westmalle Cadeaukist Duo

€ 16,95

Direct leverbaar !

Een bijzonder biergeschenk van Westmalle bier. twee grote 75cl flessen Westmalle (Tripel en dubbel) die bij iedere belgisch bierkenner bekend is. De houten Cadeaukist maakt dit artikel tot zijn succes.

Westmalle Dubbel: Westmalle Dubbel is gebrouwen in Abdij der trappisten van Westmalle. Heeft een mooie roodbruine kleur met een rijke fruitige en kruidige smaak. Bevat 7 % alcohol per volume.

Westmalle Tripel is gebrouwen in Abdij der trappisten van Westmalle. Heeft een mooie heldere goud gele kleur met een fruitaroma. Is zacht, romig van smaak en bevat 9,5 % alcohol.

Westmalle is een trappistenbier dat in de abdij Onze-Lieve Vrouw van het Heilig Hart van Westmalle wordt gebrouwen.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

Het klooster van Westmalle werd in 1836 tot abdij van de orde der trappisten verheven. In hetzelfde jaar begonnen de monniken met het brouwen van bier, aanvankelijk alleen voor eigen gebruik, maar vanaf 1856 ook voor de verkoop. De brouwerij is sindsdien diverse malen uitgebreid en gemoderniseerd, de laatste keer in 200.

Meer informatie
Locatie C1
Merk Westmalle
Land Frankrijk
Inhoud 150 cl
Gewicht 2.7000
Alcoholpercentage in % 8
Type cadeau 2 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Westmalle Cadeaukist Duo
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.