Wenneker Elderflower Dry Gin

70 cl

Wenneker Elderflower Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin
Alcohol % 40 %
Merk Wenneker
Herkomst Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Wenneker Distilleries zijn bekend, sinds 1693, voor hun hoge kwaliteit jenevers (Nederlandse Gin). Nieuw in de collectie is de Wenneker Vlierbloesem Dry Gin; gemaakt van 6 destillaten; jeneverbessen, lime-tree blossom, citroen, sinaasappel, koriander en vlierbloesem.
Afgezien van zuiver water en de passie van het maken is er niets anders toegevoegd. Het resultaat is een frisse, heldere jenever met de delicate smaak van Elderflowers.