Wasmund's Malt Spirit

70 cl

Wasmund's Malt Spirit

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,95
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Wasmunds
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 62 %
Type Single Malt
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Wasmund's Malt Spirit is een vulling voor de Wasmund's barrel (vat) dit vat is standaard met 2 bijbehorende flessen verkrijgbaar maar bijvullen of opnieuw vullen is nu pas weer bereikbaar. Een hoog alcohol percentage van 62% én het speciale recept is uniek en perfect om nog maanden te laten lageren op uw vat. Deze malt vulling is perfect voor u vat en zal over een aantal maanden de meest volle en rijke whisky geven die u vol verwachting kan proeven uit uw eigen Whisky-vat !

Deze whisky heeft een sublieme neus die bestaat uit heerlijke geuren van fudge, chocolade, vanille en butterscotch die zijn gecombineerd met de zeer bosrijke achtergrond. Enkele hints van kruiden en bloemen kunnen worden opgemerkt wanneer je heel scherp en analyserend ruikt. Een heel klein slokje biedt een aangename, smaakvolle en verrassend zacht en fluwelige semi-zoetheid. U proeft lichte tonen van bloemen en een soort kruidige essentie. De smaak gaat verder op met krachtig vers geperst houtsap dat samen met kaneel, paprika, anijs en peper zorgen voor de ultieme samenstelling.

Het whisky vat bekijken: