Wasmund's Barrel Kit Malt

140 cl

Wasmund's Barrel Kit Malt

140 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 139,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Wasmunds
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 140 cl
Alcohol % 62 %
Type Single Malt
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Wasmund's Barrel Kit is een prachtige set dat bestaat uit een leeg vat met een inhoud van 1.4 liter en 2 flessen Amerikaanse Single Malt Spirit. Deze single malt spirits bevatten 62% alcohol. Zodra het vat leeg raakt, kan deze opnieuw gevuld worden met de Wasmund's Malt Spirit of Wasmund's Rye Spirit.

Let op! Voor het vullen van het vat met de spirit is het verstandig om het vat te vullen met water. Zo kunnen eventuele lekkages gecontroleerd worden.