Wagging Finger Exercise V1.0

70 cl

Wagging Finger Exercise V1.0

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 44 %
Merk Wagging Finger
Herkomst Nederland
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Wagging Finger Gin is het eerste product waar Wagging Finger mee op de markt komt. Momenteel is het populair om bijvoorbeeld een gin te maken met 40 verschillende botanicals. Daar gaat Wagging Finger niet in mee, zij willen de traditionele gin weer bekender laten worden. Deze gin heeft een mooie lichte en frisse citrus geur. Op de voorgrond licht de smaak van jeneverbes, zoals een traditonele gin dat ook heeft.