Vodka DQ

100 cl

Vodka DQ

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk DQ Vodka
Land Zweden
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

DQ Vodka is waarschijnlijk de meest vloeiende wodka die je ooit hebt geproefd.
De moderne consument verdient meer dan zomaar een goed verhaal wanneer ze betalen een flinke prijs voor een liter wodka betalen. Zij verdienen het beste product dat je kunt kopen, waar de luxe  tastbaar is en niet abstract. 
Sommige van de Zweedse Master Distillers hebben voor meer dan een eeuw schiep de fijnste ruwe geesten in de wereld, maar deze hebben voor het grootste deel vermengd met zijn inferieure geesten aan hogere volumes meer betaalbare wodka te maken.