Vincent Van Gogh Vodka Black Cherry mini

5 cl

Vincent Van Gogh Vodka Black Cherry mini

5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,95
  • Vanaf 24 voor € 3,80 per stuk
  • Vanaf 150 voor € 3,60 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 5 cl
Categorie Mini Flesjes
Verpakking Glas
Type Wodka
Alcohol % 40 %
Land Nederland
Merk Vincent van Gogh
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Handgemaakt in kleine batches middels een unieke, dubbele infusie method waarbij enkel natuurlijke ingrediënten en premium graan alcohol wordt gebruikt. Deze methode verzekert een boekt van smaken en aroma’s zoals je zou verwachten, van rijpe kersen.

Intense en scherpe smaak met het zure randje van de zwarte kers, een prachtige en onweerstaanbare smaak van kers die ontersteund wordt door aangename tonen van bosvrucht in de achtergrond.