Vincent Van Gogh Melon

70 cl

Vincent Van Gogh Melon

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Smaak Neutraal
Merk Vincent van Gogh
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Vincent van Gogh Melon Vodka wordt geproduceerd in Schiedam, de stad van jenever. Al sinds de 16e eeuw is de distillatie tot jenever een traditie en met deze unieke fles zet men deze voort.

De wodka wordt handgemaakt en uitsluitend in kleine hoeveelheden tegelijk geproduceerd, dit om de kwaliteit en de exclusiviteit te waarborgen. Gemaakt van uitsluitend de beste ingrediënten die men kon vinden, het fruit, de graan en het water komt allemaal van de bovenste plank wat betreft kwaliteit. Een wodka waar als Nederlanders trots op mogen zijn!