Vincent Van Gogh Dutch Chocolate

70 cl

Vincent Van Gogh Dutch Chocolate

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 35 %
Smaak Chocolade
Merk Vincent van Gogh
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een zachte maar karaktervolle smaak, deze Vodka met de smaak Chocolate is ambachtelijk gemaakt. Als u deze fles draait ziet u steeds een ander schilderij van de meester welke vergroot wordt door de ronding van de fles. De in 2002 geintroduceerde smaak Chocolate is een verfijnde vodka met Nederlands cacao aroma's welke zorgen voor een bitterzoete koffie smaak met terug kerende tonen van cacao. Tijdens het productieproces gebruikt met de unieke 'double infusion' methode, hierdoor ruikt hij ook naar Nederlandse chocolade.

Op de neus heeft hij aroma's van cacao en tonen van karamel en koffie, in de smaak vinden we een mooie balans tussen de bitterheid van koffie en de aroma's van karamel en cacao met een kleine toets van citrus. De afdronk is zijdezacht en lang met een licht bittere toets en een hint van cacao.