Vincent Van Gogh Dutch Chocolate Mini

5 cl

Vincent Van Gogh Dutch Chocolate Mini

5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,75
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 5 cl
Categorie Mini Flesjes
Type Wodka
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Merk Vincent van Gogh
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een zachte maar karaktervolle smaak, deze Vodka met de smaak Chocolate is ambachtelijk gemaakt. Als u deze fles draait ziet u steeds een ander schilderij van de meester welke vergroot wordt door de ronding van de fles. De in 2002 geintroduceerde smaak Chocolate is een verfijnde vodka met Nederlands cacao aroma's welke zorgen voor een bitterzoete koffie smaak met terug kerende tonen van cacao.