Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur 's avonds, dan wordt uw bestelling met 99% zekerheid de volgende dag door PostNL aangeboden (ook op zaterdag). Bestelt u op zaterdag of zondag, dan zal uw bestelling dinsdag bij u worden aangeboden. Onze pakketten worden bezorgd door PostNL, 99% wordt volgens schema op de juiste dag aangeboden. Helaas komt het voor dat er pakketten vertraging oplopen, de kans hierop is erg klein maar helaas niet uit te sluiten. Uw trace-code die u ontvangt bij een bestelling geeft dit duidelijk weer.

In Nederland en België verzenden wij volgens een vast tarief. U betaalt € 6.95 per geplaatste order, deze prijs is vast ongeacht de hoeveelheid. In Duitsland worden de pakketten helaas zwaarder belast met kilo toeslagen voor pakket verzending. Hieronder ziet u een overzicht met de standaardtarieven met toeslagen. U kunt uiteraard een aantal artikelen in uw winkelwagen plaatsen en zien wat er volgens ons systeem berekend wordt. U hoeft de order dan nog niet af te ronden.

Bij Drankgigant.nl rekenen we verzendkosten op basis van gewicht in Duitsland, inbegrepen in deze prijs zit het verpakken, verzenden en verzekeren van het pakket. Al onze pakketten worden verzonden met PostNL. Op de website van PostNL kunt u bekijken wanneer u uw bestelling kan verwachten, doorgaans kunt u uw pakket de volgende dag al verwachten mits u voor 17:00 uur besteld heeft.  Op Zondag worden er geen pakketten bezorgd. Als het langer duurt om uw order te verzenden stellen wij u hiervan uiteraard op de hoogte middels e-mail of telefoon. 

 


Let op! wij kunnen uw bestelling alleen verzenden als deze betaald is, kiest u voor “vooraf overmaken” dan kan de zending vertraging oplopen. afhankelijk van uw bank en land van overboeken kan dit oplopen tot wel 3 werkdagen!  

Om vertraging te voorkomen kiest u het beste voor iDeaL / PayPal / MisterCash / Sofort of Creditcard!Wij pakken al onze artikelen dubbeldik in met bubbelfolie en de orders worden verzonden in extra dikke, blanco, dozen voor een probleemloze en discrete bezorging.

 

  Pakketten starttariefVoor elke kilo extra
Nederland   Vaste prijs per bestelling: € 6,95  
België   Vaste prijs per bestelling: € 6,95  
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.