Versinthe Trio pack Giftset

30 cl

Versinthe Trio pack Giftset

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 30 cl
Alcohol % 55 %
Land Frankrijk
Merk Versinthe
Toebehoren Cadeau's
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Versinthe Trio pack Giftset bestaat uit drie verschillende absinthe en een originele lepel.

10 cl Versinthe Blanche, 55%

Een prachtige absinth, kristalhelder bij het inschenken en met de toevoeging van een beetje water krijgt het een dikte die precies goed is met een mooie, witte kleur en een lichtblauwe gloed. Dit is kwaliteit.De aroma's die er van af komen zijn relatief simpel, niet al te complex, met een duidelijke aanwezigheid van alcohol. De smaak is lekker zacht, tintelend op de tong en is redelijk zoet met een duidelijke 'punch' anijs erin.

10 cl Versinthe Verte, 65%

Versinthe Verte is een absinth waar een groot aantal planten voor is gebruikt. Het heeft veel kracht en smaak, maar alles is perfect in balans met anijs in de kern. Hij is puur al erg goed te drinken, maar met een lepel suiker of ijswater erbij komt de kracht van de anijs goed naar boven.

10 cl Versinthe Absinthe 45%
 
Versinthe Absinthe is niet zo sterk als veel andere absinth. Deze absinth heeft nog steeds natuurlijk een heerlijke dosis van steranijs, kruiden en aangename bittere notities. Het heeft ook tamelijk een zoete smaak. Om de kracht van de kruiden en het anijs goed naar boven te laten komen wordt het aangeraden om een lepel suiker er aan toe te voegen.
 
Absinth Lepel

Originele lepel om dit alles op authentieke wijze te proeven.