van Toor 1736 Gin Act

€ 37,95

Direct leverbaar !

1736 Gin Act is een gin op basis van 100% moutwijn gemaakt door distilleerderij H. van Toor Jz. te Vlaardingen Nederland. Deze gin is een jonge gin en is uitgebracht half 2015.

Het verhaal:

De 1736 Gin Act of ook bekend als The Spirit Duties Act 1735 is een wet van het parlement van Groot-Brittannië die belasting op jenever heft en een jaarlijkse licentie geeft aan gin verkopers. Deze wet zorgde er voor dat er minder gin verkocht werdt maar gelijkertijd zorgde de wet er voor dat de gin alleen gedronken werdt door de rijken en zo een elite drank werd.

Geschiedenis:

Distilleerderij Van Toor is een oud Vlaardings bedrijf dat teruggaat naar het jaar 1883. De alom bekende Schelvispekel en Oranjebitter die destijds werden gestookt, worden nog steeds op deze ambachtelijke manier bereid. Er komen geen geur- en kleurstoffen aan te pas ; het zijn de de pure ingrediënten die zorgen voor de verrassend lekkere smaak van de producten van Van Toor. Distillateur Leo Fontijn, stookt er bijzondere merken, zoals deze van oudsher worden gemaakt.

Meer informatie
Merk 1736 Gin Act
Inhoud 50 cl
Land Nederland
Gewicht 1.0000
Alcoholpercentage in % 45
Soort gin Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:van Toor 1736 Gin Act
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.