Van Hoo Vodka

70 cl

Van Hoo Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Van Hoo
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Van Hoo Vodka combineert het nieuwe met het oude, door gebruik te maken van traditionele en moderne technieken en methoden komt deze wodka tot stand. Een wodka die 4 maal is gedistilleerd en met behulp van houtskool is gefilterd,voor de distillatie wordt gebruik gemaakt van een combinatie van continu en pot still distillatie.

Van Hoo Vodka heeft een vol karakter en een rijke textuur en komt in een eigentijdse fles die gezien mag worden, een originele wodka in een originele fles.