Ungava Canadian Gin

70 cl

Ungava Canadian Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Overig
Alcohol % 43 %
Merk Ungava
Herkomst Canada
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ungava candian gin is een heerlijke premium gin uit het Ungava gebied in het Noord Arctisch gebied van Canada. Met ingrediënten zoals Crowberry Noordse jeneverbessen en labrador thee extracten blinkt hij qua originaliteit flink uit. Deze smaken zijn zelden of niet te vinden in dranken. Ungava biedt niet iets meer dan andere Gin ’s vanwege zijn extreem hoge kwaliteit en heerlijke arctische blends.

Je kan hem vergelijken met Isfjord en andere arctische Gin ’s. Als je nagaat hoe groot de verschillen zijn met standaard Gin ’s en de Ungava zal je versteld staan van het aantal mogelijkheden. Het verschil zit m in een notendop. Je moet verstand van zaken hebben wil je de verschillen merken. Een drinker die niet vaak Gin drinkt zal denken dat dit een normale Gin is maar de kenner herkent de smaken en weet wat er ander is aan deze exclusieve Gin.

Profiteer van de prijs, de kwaliteit en de heerlijke ingrediënten. Deze Gin kan natuurlijk met Tonic of Sprite worden gedronken maar vanwege het feit dat deze exclusieve Gin aan de verwachtingen moet voldoen wordt aangeraden een hoogwaardige Tonic er bij te nemen want alleen dan kun je de wonderen waarnemen die deze fles met zich mee brengt! En natuurlijk zijn er verschillende cocktails mee te maken wat weer inhoud dat er veel plezier mee valt te hebben.