Underberg Collection Box

24 cl

Underberg Collection Box

24 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 24 cl
Categorie Mini Flesjes
Verpakking Glas
Type Bitters / Beerenburg
Alcohol % 44 %
Land Duitsland
Merk Undenberg
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie collectorsbox met 12 mini's Underberg van 2cl! Unterberg is misschien wel het meest bekende drankje uit Duitsland, veel genoten als digestief na een goede maaltijd. Deze collectorsbox is uitgevoerd in blik en heeft leuke decoratieve tekeningen rondom de box. Twaalf van de karakteristieke 0,02 liter flesjes, elk beschermd tegen licht door een stukje papier wat om het flesje gevouwen zit.

Gemaakt met 43 kruiden en gerijpt op Sloveens eikenhouten vaten waarbij het rijpen geen suikers worden toegevoegd waardoor het zijn eigen smaakt ontwikkeld. Een heerlijk digestief na een goede maaltijd!