Two Chefs Brewing Holy Gunter

€ 2,39

Leverbaar in 5 werkdagen

Two Chefs Brewing Holy Gunther is een helder, goudkleurig bier met witte kop. In het aroma komt gras, brood en grapefruit naar voren. De smaak is zoetig, maar heeft een lekkere hopbitterheid. Vrij licht van body, waardoor hij ideaal als dorstlesser.

Two chef’s brewing:

Op jonge leeftijd zijn Martijn Disseldorp en Sanne Slijper begonnen als chef-koks in verschillende soorten restaurants. De twee zijn altijd al enthousiast geweest over bier en deelde een passie voor speciaal bieren. In 2012 begonnen Martijn en Sanne met het experimenteren en brouwen van hun eigen funky bieren. En zo ontstond Two Chefs Brewing. In 2013 hebben zij voor het eerst bier in de ketels van andere brouwerijen in binnen- en buitenland gebrouwen. Het allereerste bier was de Green Bullet, een IPA. Inmiddels zijn ze vele bieren verder en kun je de bieren zowel in Nederland als over de grens vinden.

Zoals de twee zeggen willen ze meer gerst, hop en gewoon meer " tastiness ". Ze zijn toegewijd aan het brouwen van bieren die zijn gemaakt terwijl ze lachen, genieten van muziek en een geweldige tijd beleven.

Meer informatie
Locatie A 6
Inhoud 33 cl
Alcoholpercentage 6.5 %
Land Nederland
Brouwerij Two Chefs
Type bier Blond
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Two Chefs Brewing Holy Gunter
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.