Turv Queens Prime

€ 21,95

Direct leverbaar !

Turv Queens Prime is heerlijke en eerlijke, met voldoening gemaakt in Drente in een klein dorpje Exloo. Gelagerd op speciaal geselecteerde eikenhouten vaten en gemaakt met liefde en aandacht voor het distillatie proces. Ongefilterd en precies zo als de whisky bedoeld is is hij gebotteld in eigen huis. Klaar voor de ontdekkingstocht van de zacht rokerige toetsen van turf, vanille en mout ?

Volgens de wetten van de Whisky mag het eigenlijk geen whisky heten, het is een distilaat die voor 3 maanden heeft gerijpt op houten vaten en zeer hoog van kwaliteit is.

Geschiedenis:

Familie Smakman is niet zomaar een gezin. Het is een gezin dat met zijn allen vertrok naar Frankrijk, maar toch weer terug kwam naar Nederland om in 2016 een nieuwe onderneming op te richten: Turv Distilleerderij.

Zoals alle ondernemers, hebben ook de ondernemers van Turv een groot doel voor ogen. Welk doel is dat dan? Een doel van 100 jaar geleden. Een doel met in het hart liefde voor het vaderland. Het doel van Turv is namelijk om Nederland weer hoog op de kaart te zetten wat betreft kwaliteit. Ze willen het allerhoogste, haalbare kwaliteit. Waar dit zich allemaal afspeelt? In het Drenthse dorp Exloo. Hier heeft Turv een aantal rijksmonumenten aangekocht en gerestaureerd, waarin de distillatie plaatsvindt. De distilleerderij die tot één van de grootste van Noord-Holland behoort en zelfs tot één van de meest geavanceerde ter wereld! Turv begon als Turv Exloo, maar hier kwam al snel een einde aan. De naam veranderde in Turv en zo gaan ze nu door 

Het is niet alleen ons doel om zelf energiebewust te zijn, maar ook om in de toekomst anderen te inspireren. - Familie Smakman

Meer informatie
Merk Turv Exloo
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 43 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Nederland
Type whisky Specials
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.