Tullibardine Burgundy 228

70 cl

Tullibardine Burgundy 228

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,95
  • Vanaf 6 voor € 37,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Tullibardine
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Single Malt
Streek Highland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Burgundy Wood gerijpte whisky op speciale Chateau de Chassagne Montrachet vaten. Unieke bijzondere rijping die de whisky volle bijna rode kleur geeft en fijne smaken van vanille, zomer fruit en chocolade. Een fijne volle combinatie die vol, fijn en zacht overkomt ondanks zijn 43% alcohol. Prachtige aanvulling aan de mooie andere Tullibardine soorten die wij verkopen.

De Tullibardine distilleerderij is een Schotse distilleerderij die is opgericht in 1949, voor het distilleren van single malt whisky. Tullibardine is een recent opgeknapte distilleerderij, fraai gelegen in de mooie omgeving van Blackford in Perthshire. Via de A9, die erlangs kronkelt, komt een gestage stroom gasten naar het bezoekerscentrum. Een bezoekje aan Tullibardine is meer dan de moeite waard, want dit is een distilleerderij met een lange geschiedenis, en manager John Black is graag bereid kennis met andere te delen.