Tullamore Dew 10 Year

70 cl

Tullamore Dew 10 Year

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Tullamore Dew
Land Ierland
Leeftijd 10
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Irish
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Tullamore Dew 10 Year Old Reserve is een heerlijke whisky en wordt geproduceerd onder het merk van een blended Ierse Whisky, terwijl het oorspronkelijk een pot still whisky is. De eerste keer dat deze whisky gedistilleerd is was in 1829 in de stad van Tullamore, Country offaly, Ierland. Het moderne product is een blended whisky die niet daadwerkelijk geproduceerd is in Tullamore, waarvan de primaire mix ingrediënten komen uit de New Midleton Distillery. Tullamore Dew 10 Year Old reserve is drievoudig gedestilleerd en gerijpt in Spaanse en Amerikaanse eikenhouten vaten, voor een minimum van 10 jaar. Een klassieke whisky waarvoor overigens een plek voor is gereserveerd in de lijst van '' Top 10 beste percentiel whisky's in de wereld. '' 

Op de neus ruikt u de heerlijke aroma's van bloemen, fruitige zoete en ietwat zure citrusvruchten die gepaard gaan met elementen van wijn. Deze drank heeft een kenmerkende en voornalijk interessante neus die u meer dan nieuwsgierig naar de smaakt maakt. De bovengenoemde smaken worden langzaam gevestigd in het gehemelte. Ditmaal zijn de smaken sterker en voller en is er een grote mate van complexiteit te bespeuren. Daarna geniet u nog enkele momenten na van een zeer sterk en lange afdronk waarbij de aroma's van de citrusvruchten en wijn worden voortgezet. De wijnsmaken komen op deze manier goed tot zijn recht en worden geperfectioneerd door enkele afsluitende tonen citrus.