Troubadour Obscura in Cadeaukist

€ 9,95

Direct leverbaar !

Troubadour Obscura van 75 cl in cadeaukist is Belgisch speciaalbier met diepe donkerrood-bruin kenmerken, met merkt het verschil met de typisch Belgische bruine bieren. De smaak heeft een zeer krachtig moutig karakter door de combinatie van 4 mouten waarmee dit bier wordt gebrouwen. Ontdek de verschillende toetsen van een Stout: roost, chocolade, koffie, vanille. Het bier is een bijzonder Belgisch bier die met name bij de donkere bieren liefhebben een indruk achter zal laten. Door de intense smaak is hij voller en rijker dan een normale dubbel of bruin bier.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

Brouwerij "The Musketeers" werd opgericht in 2000 door 4 brouwingenieurs: Kristof De Roo, Rikkert Maertens, Stefaan Soetemans en Sven Suys. Vier vrienden met een gemeenschappelijke passie: bier! In verschillende tussenstappen werd na een drietal jaar hobby brouwsels een eerste product op de markt gezet. De zoektocht naar een passende naam was moeilijk maar leverde een veelbetekenende naam op: Troubadour.

 

Meer informatie
Locatie A 1
Merk Troubadour
Inhoud 75 cl
Alcoholpercentage 8 %
Land Frankrijk
Type cadeau 1 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Troubadour Obscura in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.