Troubadour Magma Maris Otter

€ 1,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,10

Een heerlijk Belgisch bier met een ongewoon hoog alcoholpercentage van 9%. Troubadour Magma Maris Otter is een blond speciaalbier met een stevige witte kraag. Gebrouwen met Maris Otter mout en dry-hopping toegepast, hierdoor heeft het bier een heerlijk fruitig aroma van citrus en exotisch fruit waaronder mango. De Magma wordt jaarlijks uitgebracht met elk jaar een ander recept zoals we tegenwoordig ook zien gebeuren bij andere grote brouwerijen. Het bier is licht fruitig kwa smaak met hinten van zachte kruiden en een heerlijke florale toets. De afdronk is droog met een heerlijk bittertje die lang blijft hangen in de mond.

Troubadours zijn jonge vrolijke mannen die eeuwen geleden de wereld overgingen om tradities, legendes en verhalen door te vertellen aan nieuwe generaties. Zij hebben ook de kunst van het brouwen over de wereld verspreid. Brouwerij The Musketeers willen ook tradities en hun manier van brouwen door geven van generatie op generatie, zo zijn ze op de naam Troubadours gekomen.

The Musketeers zijn opgericht door vier vrienden in het jaar 2000. Deze vier vrienden deelde de passie voor bier en brouwen. Ze gingen  samen werken en zo werd Troubadour ontwikkelt. Na een jaar kreeg Troubadour echt een naam op de Belgische biermarkt en is sinds een aantal jaar ook buiten België populair aan het worden. Troubadour Magma werd in 2010 gelanceerd op het Zythos bierfestival en won meteen de ‘Consumenten Trofee 2010’

Meer informatie
Land België
Inhoud 33 cl
Statiegeld € 0,10
Gewicht 0.8000
Alcoholpercentage in % 9
Brouwerij De Musketiers
Type bier Blond
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Troubadour Magma Maris Otter
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.