Troubadour Magma in Cadeaukist

€ 9,99

Direct leverbaar !

Troubadour Magma van 75 cl in cadeaukist is een Belgische amberkleurig speciaalbier met zeer kruidig en bitter karakter van een Amerikaanse India Pale Ale, iets verzacht met de smaak van een Belgische Tripel. Geniet van de explosie van fruitige geuren afkomstig van de dry-hopping en ervaar een zeer uniek speciaalbier van Brouwerij "The Musketiers".

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

Brouwerij "The Musketeers" werd opgericht in 2000 door 4 brouwingenieurs: Kristof De Roo, Rikkert Maertens, Stefaan Soetemans en Sven Suys. Vier vrienden met een gemeenschappelijke passie: bier! In verschillende tussenstappen werd na een drietal jaar hobby brouwsels een eerste product op de markt gezet. De zoektocht naar een passende naam was moeilijk maar leverde een veelbetekenende naam op: Troubadour.

 

Meer informatie
Locatie A 1
Merk Troubadour
Inhoud 75 cl
Alcoholpercentage 9 %
Land Frankrijk
Type cadeau 1 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Troubadour Magma in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.